Hotel Kassandra Palace, HalkidikiHotel se nalazi na poluostrvu Kassandra, u mestu Kryopigi, na samoj plaži. U okviru hotela se nalazi disko klub, restoran, teniski teren, bazen i parking. Sve sobe su sa A/C, TV, telefonom, frižiderom, radiom, fenom za kosu i terasom.


REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 5558581
+38161 6154768

1 comment:

Telenet Germany SR said...

Letovali smo u Haniotiju krajem juna. To mesto je vazdušna banja zbog četinarske šume iznad magistrale i morskog vazduha. Stalno piri povetarac. Ceo Hanioti je lep i sav u zelenilu, kao i kraj oko njega. Zaista je šteta za svu tu šumu.

Ipak, najvažnije je da niko ne strada.

Plaža je uska a more plitko. Čamci mogu da pristanu, ali je teško to izvesti brodićima. Ulazak u more je samo na delu plaže kod centra peščan, pa verujem da samo odatle i vrše evakuaciju, što mora biti sporo za toliko ljudi.

Ako vetar počne da duva prema moru i nosi dim, onda će ljudi na plaži imati ozbiljan problem.

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz