Loading...

Hotel Kassandra Palace, HalkidikiHotel se nalazi na poluostrvu Kassandra, u mestu Kryopigi, na samoj plaži. U okviru hotela se nalazi disko klub, restoran, teniski teren, bazen i parking. Sve sobe su sa A/C, TV, telefonom, frižiderom, radiom, fenom za kosu i terasom.


REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
0+38164 9874232

1 comment:

Telenet Germany SR said...

Letovali smo u Haniotiju krajem juna. To mesto je vazdušna banja zbog četinarske šume iznad magistrale i morskog vazduha. Stalno piri povetarac. Ceo Hanioti je lep i sav u zelenilu, kao i kraj oko njega. Zaista je šteta za svu tu šumu.

Ipak, najvažnije je da niko ne strada.

Plaža je uska a more plitko. Čamci mogu da pristanu, ali je teško to izvesti brodićima. Ulazak u more je samo na delu plaže kod centra peščan, pa verujem da samo odatle i vrše evakuaciju, što mora biti sporo za toliko ljudi.

Ako vetar počne da duva prema moru i nosi dim, onda će ljudi na plaži imati ozbiljan problem.

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz